PGV Veenendaal zoekt... PGV Veenendaal zoekt...
ICF-Nieuws  (Corinne Kleter)                           

ICF (Interculturele Christelijke Familie) biedt een thuis aan Christenen met een (voornamelijk) niet-Europese achtergrond die in Veenendaal hun geloof willen vieren. Daarnaast zijn er door de week ook andere activiteiten via ICFriendship; zoals bijvoorbeeld taalles voor volwassenen, huiswerkklas voor kinderen, Bijbelstudie en het huiskamerproject met weggeefkast. Elke zondag is er de kerkelijke samenkomst (met daarna een maaltijd) in De Hoeksteen, Grote Pekken 3, vanaf 11 uur. Daar vindt lofprijzing en aanbidding plaats in verschillende talen en is de overdenking – tolken zijn aanwezig – voor iedereen te volgen. Het zijn erg mooie, bijzondere en muzikale bijeenkomsten.

PGV Veenendaal is op zoek naar…….    Een vertegenwoordiger in de klankbordgroep van ICF

Gezien mijn interesse in andere culturen en persoonlijke betrokkenheid bij een aantal Afghaanse Nederlanders, ben ik al een aantal jaar afgevaardigde van de PGV voor de klankbord groep van ICF.
De klankbordgroep, met vertegenwoordigers van allerlei soorten kerken in Veenendaal, komt (slechts) twee keer per jaar bijeen om als ‘klankbord’ te fungeren voor de leiders van ICF, inclusief hun voorganger. Deze avonden zijn heel bijzonder en waardevol – voor de vertegenwoordigers in de klankbordgroep, maar ook voor de mensen van ICF Netwerk. We hebben een speciale band met ICF en moeten die ook onderhouden.

Het heeft de voorkeur dat er 2 vertegenwoordigers zijn van elke kerkkleur in de klankbordgroep, dus hierbij (nogmaals) van mij de oproep hiervoor. Als je er eerst meer over wilt weten, kan je gewoon bij mij terecht: corinnekleter@outlook.com.

Naast deze oproep van voor een klankbord-lid, heeft ICF zélf ook nog dringend een aantal mensen nodig.

ICF is op zoek naar……..

Muzikanten die ons in de zondagse samenkomst willen ondersteunen. ICF beschikt over zeer ervaren muzikanten en  jonge onervaren beginners.  Maar er is een tekort.
Wij zoeken een : een ervaren bassist, drummer en (elektrische) gitarist.

Belangrijk: 
  • Een hart voor God en voor aanbidding.
  • Interesse in muziekstijlen uit diverse culturen.
  • Bandervaring.
  • Toewijding voor een langere periode en enthousiasme om skills over te brengen aan een nieuwe generatie.
  • Oefenen en inroosteren in overleg.
ICF is op zoek naar……..

Kinderwerkers die ons willen ondersteunen. ICF heeft behoefte aan ervaren kinderwerkers die leiding kunnen geven aan starters.  Wil je nadenken of het iets voor jou is om je voor bijvoorbeeld maandelijks voor een bepaalde periode te verbinden aan ICF?

Belangrijk: 
  • Een hart voor kinderen uit diverse culturen.
  • Een hart om de Blijde Boodschap met kinderen te delen.
  • Bereidheid om ICF broes en zussen te enthousiasmeren en te begeleiden.
  • Toewijding voor een langere periode.
Heb je interesse in één van beide oproepen en wil je er meer over weten, neem dan contact op met ICF via diny@icfveenendaal.nl
 
terug