Collecteren via GIVT App (tot 23/7) Collecteren via GIVT App (tot 23/7)
Contant geld is al lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, zeker nu we momenteel de kerkdienst alleen online kunnen houden. Juist nu willen we het de mensen die de dienst online volgen zo makkelijk mogelijk maken mee te doen aan de collectes. Vanaf zondag 12 april hebben we een nieuwe oplossing, digitaal collecteren door middel van een smartphone. Dit systeem zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren (zodra deze weer actueel wordt). Doneren met contant geld blijft ook als de kerkdeuren weer open gaan uiteraard mogelijk.

Als u gebruik wilt maken van de nieuwe manier van collecteren heeft u de Givt-app nodig. De Givt-App is beschikbaar voor uw Android of Apple smartphone (dus niet voor een Windows smartphone). U vindt de App in de Apple Appstore of in de Google Playstore of ga naar www.givtapp.net/download. U kunt de App eventueel ook downloaden door op de onderstaande afbeelding te klikken.

U kunt na het downloaden van deze app uw e-mailadres invoeren en meteen beginnen met geven. De verdere registratie kunt u op een later moment afronden. Bij uw registratie vult u een aantal persoonlijke gegevens in (denk hierbij aan je adres, mobiele nummer en rekeningnummer). Ook geeft u een machtiging af zodat uw toezegging ook geïncasseerd kan worden. De Givt-app is zo ontworpen dat u heel gemakkelijk door dit proces wordt geleid. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van Givt door op deze link te klikken. Er is ook een kort instructiefilmpje gemaakt hoe u tijdens het bekijken van een uitzending via kerkdienstgemist.nl een bijdrage kunt doen.
 

Om binnen de Givt-App uw juiste doel te kiezen, kunt u kiezen uit een lijst of een QR-code scannen met de camera van uw telefoon. Er zijn voor de Open Hof een tweetal QR-codes beschikbaar, één voor de kerk en één voor de diakonie. De codes worden (als het goed is) tijdens de dienst getoond op de beamer. U kunt de codes ook hieronder scannen. 
 
DOH - kerk
 
  DOH-diakonie
 
 

Met Givt is onze kerk klaar voor de toekomst en kunnen we gewoon aan de collecte blijven geven, ook op afstand. Daarnaast is het voordeel van de Givt app dat u aan meerdere doelen kun geven en al uw giften jaarlijks in een overzicht kunt gebruiken voor uw belastingaangifte.

Mocht u geen gebruik van de app willen maken dan blijft het uiteraard ook mogelijk uw bijdrage over te maken via uw eigen bank:
 
  • Voor de kerk gebruikt u rekening nummer: NL70 RABO 0395 1388 68 - o.v.v. de datum van de betreffende zondag
     
  • Voor de diaconie gebruikt u rekening nummer: NL14 RABO 0395 1389 06 - o.v.v. de datum van de betreffende zondag

Tenslotte, mocht u liever uw donatie op de vertrouwde manier rechtstreeks willen geven kan dat ook. Nu de huidige Corona maatregelen van kracht zijn gaat dat iets anders in zijn werk. We willen u in dat geval vragen het collectegeld in een enveloppe te doen en aan te geven voor welke collecte het geld bestemd is. Deze enveloppe kunt u na afloop van de Corona maatregelen laten ophalen door een vrijwilliger, u kunt dit telefonisch (0318-595203) of per mail (lidy@pkn-veenendaal.nl) aangeven bij het kerkelijk bureau. Na afloop van de Corona maatregelen kunt u het ook zelf afgeven bij het kerkelijk bureau aan de Dennenlaan (elke ochtend op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur).

Namens de colleges van kerkrentmeesters en diakenen hartelijk dank voor uw gift.
 
terug