GEMEENTESTARTZONDAG GEMEENTESTARTZONDAG
Komende zondag is het zover!  Dan beleven we met elkaar onze Gemeentestartzondag.We beginnen met een korte kerkdienst waarbij ook de kinderen van de kindernevendienst en de 12-plussers gezellig in de kerk blijven. Daarna is er koffie, thee en fris met taart. Om 11.15 uur starten we met de verschillende activiteiten en zo rond 12.45 uur sluiten we de dag af met een heerlijke lunch. Bovenstaand programma wordt ook uitgereikt aan het begin van de dienst. 😊

Heb je je niet opgegeven? Drink dan in ieder geval gezellig koffie en eet een stukje taart! En.. helemaal leuk als je dan ook nog eventjes blijft om te kijken wat er te doen is en wie weet doe je dan gewoon mee. Ook voor de lunch ben je van harte welkom! Er is genoeg!

Verder hopen we dat jullie er begrip voor hebben dat we een bijdrage vragen voor de gemaakte kosten voor deze dag. Dat is echter géén verplichting! Mocht het niet uitkomen, dan is dat natuurlijk ook geen probleem! (Wie geen contant geld of munten heeft - of het gewoon handiger vindt - kan ook online iets overmaken via een speciale QR code. Deze ligt op de tafels bij de lunch.)

We kijken er naar uit om jullie allemaal te zien komende zondag!! 😊
Met een hartelijke groet,  Corinne, Heine, John, Marian, Peter en Truus


 

Zondag 17 september 2023 - Gemeentestartzondag met als thema:

      GA MEE… DÓE MEE! 
      in geloof, hoop en liefde


(Het jaarthema van de PKN voor 2023 is: Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde’)

Deze gemeentestartzondag willen we vooral het ‘samen’ naar voren laten komen. De gemeenschap vieren door niet alleen activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen te organiseren, maar óók activiteiten waarbij alle generaties elkaar ontmoeten, met elkaar iets gaan doen.

Vandaar dus:  GA MEE… DÓE MEE! - in geloof, hoop en liefde

Ons thema is verwerkt in een logo, waarbij we als gemeenteleden samen het kruis vormen waarin de tekst van het thema en het logo van De Open Hof zijn verwerkt.

Werkgroep Gemeentestartzondag:
Corinne Kleter, Heine Algra, ds. John Boogaard, Marian van den Heuvel, Peter van Krugten en Truus Meidam 

Contactadres:   gemeentestartzondag.openhof@pkn-veenendaal.nl  
 
terug