Gebedskring Gebedskring

Gebedskring: de motor van de gemeente
Elke woensdagochtend komt de gebedskring van 09:00 tot 09:30 uur samen in de kerkzaal van de Open Hof. Deze samenkomsten bestaan uit praten met elkaar en praten met God. We leggen in gebed de zieken van onze gemeente voor aan de Vader en bidden voor al het werk dat in de gemeente verzet wordt. Zo wordt de gemeente voor de Here God gebracht en wordt het ‘een motor van de gemeente’. Ook u bent hierbij van harte welkom!

Invulling van de bijeenkomst
De samenkomst begint met het zingen van een lied. Daarna wordt een gedeelte uit de Bijbel gelezen. Vervolgens verzamelen wij gebedspunten. Hierbij proberen we altijd zieke gemeenteleden en andere belangrijke zaken voorop te stellen. Daarnaast heeft het gemeentewerk, verricht door predikant, kerkenraad en vrijwilligers in diverse geledingen, prioriteit. Iedere deelnemer aan de kring kan gebedsonderwerpen aandragen. Vrijwel elke week komen ook persoonlijke punten aan bod. Er is ruimte voor elke aanwezige om te bidden, maar je mag ook in stilte met de anderen meebidden. Op deze wijze komen wij samen tot God.

Een bijzonder samenzijn en ook u bent welkom!
De avonden worden ervaren als een bijzondere manier van samenzijn. Samen tot God gaan is een bijzondere ervaring. Je moet er in het begin even aan wennen, maar het is al snel vertrouwd.

Wilt u meedoen of eens komen kijken? Kom gewoon langs! Dat kan zonder aankondiging en is geheel vrijblijvend! Heeft u nog vragen of wilt u een gebedsonderwerp bij ons bekend maken? Neem dan contact op met John Boogaard via telefoon: 0318-543990 of via de email: ds.jboogaard@pkn-veenendaal.nl. Voor app of sms (niet om te bellen): 06-24398836

terug