Bijstand Pastoraat - Dorine Keizer Bijstand Pastoraat - Dorine Keizer
Mijn naam is Dorine Keizer. In de wijkgemeente De Open Hof werk ik als kerkelijk werker in het pastoraat.

Met een heel team van medewerkers wordt er omgezien naar onze gemeenteleden. Ieder heeft daar zijn of haar eigen taak in. Mijn taak is het om contact te houden met de gemeenteleden vanaf 75 jaar. Daarnaast mag ik ook de huwelijksjubilarissen feliciteren. Het is mooi om een tijdje met iemand op weg te zijn en daarin de verhalen van God en mensen bij elkaar te brengen.

Ook het voorgaan bij een uitvaart is één van mijn taken. Samen met de familie wordt er een waardig en persoonlijk afscheid voorbereid. Dit kan in de kerk plaatsvinden, of in de aula van een rouwcentrum.

Sinds april 2018 ben ik werkzaam in Veenendaal. Daarvoor heb ik onder andere in Apeldoorn en Hardenberg gewerkt. Samen met mijn man woon ik in Wageningen. Mijn man is daar predikant bij de Protestantse gemeente te Wageningen, wijkgemeente Lucas (de Bevrijdingskerk). De kinderen wonen allemaal al op zichzelf, een deel van hen studeert nog en anderen zijn aan het werk en hebben een gezin. In mijn vrije tijd lees ik veel en kook ik graag. Daarnaast wandel ik graag in de natuur of een mooie stad.
Mijn werk doe ik graag. Het is elke keer weer bijzonder om te merken hoe goed het mensen doet als er in hun leven iets zichtbaar mag zijn van God.

Dorine Keizer
dkeizer@pkn-veenendaal.nl
06-13488499
 
terug