Verkooptafel CREAgroep Verkooptafel CREAgroep
Zondag 1 augustus staan we bij mooi weer buiten met onze verkooptafel

Als de zon net zo lekker blijft schijnen als in de afgelopen dagen, kan de CREAgroep zondag 11 juli haar verkooptafel buiten neerzetten en kunt u even een kijkje komen nemen.
Op bezoek gaan? Of een aardigheidje voor in huis? Een kaartje of een kaarsje?
Een kleinigheidje kopen kan dan weer!!

Mocht er toch regen dreigen, dan staat de tafel binnen in de gang en staan Dini & Riet & Joke erbij om u te helpen, of met u overleggen, mocht het vandaag niet passen.

De opbrengst van mei & juni door verkoop van kaarten en kaarsen was € 107,25 wat overgemaakt is naar het Interieurfonds.

Tot ziens😊
 
Verkoop in tijden van lockdown

Ook in tijden van lockdown is er de ‘permanente tafel’ waar de kaarsen gekocht kunnen worden voor speciale momenten of gelegenheden. Er staat een potje op tafel waar u het geld in kunt doen. 

U kunt zowel op zondag als door de weeks - als de koster aanwezig is - in De Open Hof terecht.
En natuurlijk vindt u daar de bekende kaartenmolens die wekelijks worden aangevuld met nieuwe kaarten voor iedere gelegenheid. Geld voor de kaarten kunt u deponeren in de busjes die aan de kaartenmolens hangen Wist u trouwens dat onze onderlinge contactbrieven en hetgeen we maken ook te lezen en te zien zijn op de website?  Klikt u hier om naar het besloten deel van de website te gaan waar de contactbrieven staan. 
Als u een inlogcode heeft kunt u verder meekijken en op de hoogte blijven.


Zijn er vragen dan kunt u zich wenden tot Joke van Dijk: creagroep.openhof@pkn-veenendaal.nl

 
terug