Minder zichtbaar.. (4-12-20) Minder zichtbaar.. (4-12-20)
Jammer dat we zo minder zichtbaar zijn.We missen onze contacten met elkaar: de gezellige ontmoetingen en de kleine gesprekjes aan de maandelijkse verkooptafel. Toch zitten we niet stil en wordt er achter de schermen doorgewerkt.

Wekelijkse komen er nieuwe kaarten in de kaartenmolen... ook is er de ‘permanente tafel’ waar de kaarsjes gekocht kunnen worden voor speciale momenten of gelegenheden. Daarbij de nog steeds noodzakelijke mondkapjes. Over die laatste mag gezegd worden dat de bevestiging iets aangepast is, waardoor het dragen hopelijk wat prettiger wordt: er is nu verstelbaar ‘oor-elastiek’ met daarbij ook een beschrijving hoe het werkt.


De kaartenmolens zijn weer voorzien van nieuwe foto-afbeeldingen en zijn al ingericht voor de adventsperiode & kerstdagen…..neem een kijkje en wellicht dat er een bijzondere kaart tussen zit om iemand te groeten.


De kaartenmolens en de kleine tafel en ook de privé verkoop van crea gemaakte spullen hebben toch in oktober het mooie bedrag van € 127,30  opgeleverd: 'Schoon aan de haak'.
DANK aan & van allen!

Wist u trouwens dat onze onderlinge contactbrieven en hetgeen we maken ook te lezen en te zien zijn op de website?  Klikt u hier om naar het besloten deel van de website te gaan waar de contactbrieven staan. 
Als u een inlogcode heeft kunt u verder meekijken en op de hoogte blijven.

Zijn er vragen dan kunt u zich wenden tot Joke van Dijk: creagroep.openhof@pkn-veenendaal.nl
 
terug