Algemene informatie Algemene informatie


Tweemaal per maand komt de CREAgroep op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur bijeen in Wijkkerk De Open Hof. De exacte data staan op de website in de Agenda (klik op deze link om naar de agenda toe te gaan).

Wilt u graag creatief bezig zijn, onder het genot van een kop koffie of thee, te midden van een groep gezellige mensen, meld u dan aan of loop woensdag gewoon even binnen. 


Wij maken met elkaar leuke dingen die te koop aangeboden worden op de eerste zondag van iedere maand. Onze verkooptafel staat dan in de zaal waar we ook koffiedrinken. Daarnaast staat iedere zondag de kaartenmolens in de hal. Deze worden ook door de creatiefgroep beheerd en aangevuld met zoveel mogelijk zelfgemaakte kaarten voor een klein prijsje. Wist u trouwens dat er kaarten tussen zitten van foto’s die gemaakt zijn door gemeenteleden? De kaarten zijn allemaal geprijsd en het geld kunt u in het potje doen dat aan iedere molen hangt. De netto-opbrengst van de verkoop gaat naar het interieurfonds en in het voorjaar naar de vastenactie.Wilt u meer weten over de creatiefgroep stuurt u dan een mail naar Joke van Dijk:
creagroep.openhof@pkn-veenendaal.nl.

Voor de contactbrieven kunt u terecht op het besloten gedeelte van de website.
Klik hier om naar het besloten gedeelte te gaan.


 
terug