Collecte met PGV app en QR code Collecte met PGV app en QR code

Met ingang van zondag 21 november kunt u via de PGV app ook geven aan de collectes van De Open Hof. Iedere week worden de collectedoelen er voor de komende zondag ingezet.

Het grote voordeel van geven via de PGV app ten opzichte van Givt is dat via de PGV app het gehéle door u gedoneerde bedrag ten goede komt aan de kerk.  De kosten voor de kerk voor Givt bedragen bijna 7% per euro. Dus wanneer u € 10,00 aan de collectes geeft, gaat daarvan bijna € 0,70 naar Givt. 

Geven in de app kunt u het beste vergelijken met het bestellen van collectemunten. U koopt één of meerdere keren per jaar voor een bepaald bedrag collectemunten en geeft die vervolgens weer aan de collectes tijdens de kerkdiensten.

In de PGV app kunt u een bepaald bedrag/saldo in uw account zetten. De transactiekosten (€ 0,35) betaalt u zelf, als gebruiker. (Dat saldo wordt ‘geparkeerd’ op een geblokkeerde rekening en het Kerkelijk Bureau ontvangt de door u gegeven bedragen, gespecificeerd per collecte.)  De bedragen die u aan de collectes geeft, gaan van uw saldo af.  Dat saldo kunt u altijd terugzien in de app.

Hoe gaat het in zijn werk:
U gaat naar ‘Geven’. Naast uw foto ziet u uw saldo staan (€ 0,00) en de button ‘Opwaarderen’. Daar kunt u eventueel direct dat wat hogere bedrag inzetten. (Als u liever geen bedrag in uw account wilt zetten, maar gewoon per keer betalen, dan moet wél iedere keer die € 0,35 betalen.) D.m.v. de plusjes (+) en minnetjes (-) kunt u aangeven hoeveel u per collecte wilt geven.

Er is ook een QR code aangemaakt.
Wanneer u die scant, komt u rechtstreeks bij ‘Geven’ in de app op uw telefoon of tablet uit. 

Ook wie de app zelf niet heeft, kan op deze manier geven aan de collectes (handig ook voor gasten in de kerk). Via dezelfde QR code kunt u namelijk naar een webpagina gaan die speciaal voor het geven van de collectes van onze PGV is gemaakt.
Op die webpagina staat hetzelfde collecteoverzicht als in de app en u geeft ook op dezelfde wijze de bedragen aan die u wilt geven aan de collectes. Ook dan betaalt u iedere keer transactiekosten. Het is dus veel voordeliger om u gewoon aan te melden in de app en een saldo in uw account te zetten!
 
terug