Bijbelkringen Bijbelkringen
In de consistorie van De Open Hof vinden maandelijks twee Bijbelkringen plaats: een reguliere en één voor beginners.

De reguliere Bijbelkring wordt in de regel op de eerste woensdagavond van de maand van 19.30 – 21.00 uur gehouden. Deze kring wordt geleid door da. Hilde Graafland en dhr. Joop van Dijk (gepensioneerd voorganger van het Leger des Heils). We gaan met elkaar de brief aan de Galaten lezen en in gesprek met elkaar zoeken we naar de betekenis voor ons vandaag. De data van de regulier bijbelkring zijn: 2 oktober, 13 november (i.v.m. dankdagdienst op 6 november), 4 december, 8 januari, 5 februari, 4 maart, 1 april en 6 mei.

Vanaf september tot en met mei komt op de tweede vrijdagochtend van de maand een bijbelgespreksgroep bijeen. Dit gebeurt in de consistorie van De Open Hof, van 9.30 uur tot ca 11.00 uur. Meestal laten we ons leiden door een hoofdstuk uit een zelfgekozen boekje. Afgelopen jaar was dat Struikelstenen over God van  Henk Mijnders. Daar zijn we  door de coronacrisis niet mee klaar gekomen. Voorlopig gaan we daar mee verder, tenzij de groep anders beslist.

Aandacht voor elkaar bepaalt de goede sfeer in deze gezellige groep. Geen vraag is raar of onbelangrijk. Deze groep wordt geleid door ds. Aafke Rijken.
Nieuwe deelnemers zijn hartelijk welkom.
Opgave bij ds. Rijken: tel. 0318-522033. e-mailadres: ds.arijken@pkn-veenendaal.nl 

Informatie over het boekje ‘Struikelen over God’ van Henk Mijnders, waarin het gaat over aartsvader Jacob. Dit boekje wordt door de deelnemers zelf aangeschaft. Het ISBN nummer is 9789023928591. Voor de mensen met een tablet of eReader, het boekje is ook als eBook te koop.

De data voor de bijbelkring voor beginners zullen t.z.t. bekend gemaakt worden.
 
terug