Bastiaan Ragas - 26 maart Bastiaan Ragas - 26 maart
‘IN GODS NAAM’ - Theatervoorstelling - 26 maart - Lampegiet

Hoe ga je in godsnaam met het leven om?
In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. De verhalen uit de Bijbel hebben onze cultuur gevormd. Helaas gaat de Bijbel vooral alleen nog maar open in kerken.

De makers van ‘In Gods naam’ willen deze verhalen opnieuw in de breedte van de samenleving laten klinken. Samen met Bas Ragas, Yvonne van den Eerenbeemt en Martijn Beekers trekken zij langs tientallen theaters in Nederland – ook in de Lampegiet komen ze- om verhalen uit de Bijbel te vertellen. Verhalen van vroeger, maar die raken aan het leven van hier en nu.

Wij - zowel ZuidWest als De Open Hof! - hebben ieder 50 kaarten aangekocht die we voor €10,- mogen verkopen (de normale prijs is €25,-) – wees er snel bij want op is op!- in de hoop/met de idee daarbij dat u/jij er óók 1 koopt om weg te geven!

Wanneer dat is? Dinsdag 26 maart 2024 (ja dat is in de Goede Week) om 20.00 uur in Theater Lampegiet te Veenendaal.

Kaarten bestellen kan via John Boogaard, bij voorkeur via de mail! j.a.boogaard@ziggo.nl (evt. ook via: 0318-543990). De betaling en de levering van de kaarten gaan uiteindelijk via het kerkelijk bureau.

 
terug