Jeugdouderling Jeugdouderling
Hallo!

Ik ben Anne-Marieke en ik ben jeugdouderling. In de gemeente richt ik me vooral op losse projecten en op de 16+jeugd.

Mijn hele leven zit ik al in deze gemeente. Ik heb als kind niet zoveel meegedaan met activiteiten en clubs. Pas bij catechisatie heb ik een vriendin ontmoet (waar ik nu nog steeds contact mee heb!), waardoor ik "de kerk" leuk begon te vinden. Pas toen ik 16 jaar was en een Alpha Youth volgde bij mensen thuis begon ook iets meer te begrijpen over het geloof en wat ik daar dan mee kon in mijn leven. Ik heb zelfs op mijn 18de belijdenis gedaan. Vandaar ben ik in het tienerwerk terecht gekomen in de gemeente. Ik merkte dat ik het leuk vond en een duidelijke mening had over hoe het ook kon (zoals denk ik veel jeugd wel heeft). Ook was ik de mensen die mij over het geloof vertelden, en vooral over hun eigen leven, erg dankbaar. Dat wilde ik ook doen voor de jongeren na mij.

Nu ben ik getrouwd en werk ik bij Youth for Christ in Veenendaal. En ben ik dus jeugdouderling in Wijkgemeente De Open Hof.

Mijn boodschap aan jou: 
Ongeacht je leeftijd, laat je stem horen. Durf iets te zeggen en mee te denken. En als blijkt dat je het niet goed had? Leer ervan en ga door!

Ik hoop dat we elkaar tegen gaan komen! Samen zijn we de kerk.

Anne-Marieke

Je kunt me bereiken via jeugdouderlingen.openhof@pkn-veenendaal.nl.
 
terug