Adventskalender Adventskalender
Adventskalender

Na de Gemeente-Startzondag richt de CREAgroep zich al naar een volgende, mooie periode in het kerkelijk jaar: Advent. Met elkaar hebben zij zich gebogen over een bijzonder project:
een Adventskalender.  

Nu kennen we dit gebruik in diverse uitvoeringen, maar deze is echt wel uniek, want er is er inderdaad maar een van. Zoals de foto's laten zien: heel vrolijk en gevarieerd, maar in werkelijkheid nog veel kleurrijker en met leuke ‘dag’creaties.

Graag willen zij iedereen in de gelegenheid stellen om dit bijzondere kleed een mooie plek te geven.

Daarom is bedacht om het niet te verkopen, maar m.b.v. lootjesverkoop à € 1,00 per stuk een nieuwe plek te geven. De opbrengst komt in het Interieurfonds van De Open Hof. JA: inderdaad: we hopen op een grote, nieuwsgierige, belangstelling – daarmee een leuke lootjesverkoop -en dus een royale aanvulling op het Interieurfonds.

Op zondag 26 sept. was het kleed te zien en werden er bij de koffie-to-go (buiten de kerkzaal) de eerste lootjes aangeboden. Op zondag 3 oktober stond tijdens de koffieontmoeting de verkooptafel er ook weer en daarbij de lootjesverkoop. Op 17 oktober alleen de lootjesverkoop en op zondag 24 oktober (herfstvakantie) staat er vast ook iemand bij de tafel. smiley Op zondag 7 november vindt de trekking plaats en hopen en wensen wij dat dit kleed een gewaardeerde plek krijgt.


Voor vragen & contact kunt u terecht bij Diny van Mastrigt: tel 0318 513640 of email: van.mastrigt@ziggo.nl

Graag tot ziens.
 
terug